Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Opel occasion kopen Hoogeveen

Opel is een Duitse autofabrikant die al in 1899 de eerste auto op de markt bracht. Sinds het jaar 1899 heeft het merk tientallen auto’s op de markt gebracht, waaronder enkele grote gezinsauto’s en kleinere stadsauto’s. Wilt u ook een auto van dit Duitse merk kopen, maar vindt u het zonde hier al uw spaargeld in te steken? Dan koopt u een tweedehands auto van uw favoriete merk bij Van der Linden auto’s.

Bekijk onze occasions

Diverse modellen, verschillende bouwjaren

OpelVan der Linden auto’s verkoopt meerdere occasions van het Duitse merk Opel. Zo vindt u in onze showroom niet alleen verschillende modellen auto’s, maar ook auto’s uit diverse bouwjaren. U kunt bij ons bijvoorbeeld een Corsa uit het jaar 2015 kopen, maar ook met het bouwjaar 2011. Ook kunt u bij ons de Mokka, de Meriva, de Zafira en de Agila uit diverse bouwjaren kopen. 

Weet u niet zo goed welke auto het beste aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet en bovendien binnen uw budget valt? Dan helpen wij u graag de juiste occasion te vinden. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en we zoeken samen naar uw ideale tweedehands auto.

Van der Linden auto’s: kwaliteit gegarandeerd

Voor een auto in onze showroom terecht komt, lopen onze monteurs het voertuig goed na. Alleen als de auto van hoge kwaliteit is, geen verborgen gebreken heeft en bovendien de juiste tellerstand laat zien, komt het voertuig in onze showroom terecht. Bij Van der Linden auto's krijgt u een garantie op hoge kwaliteit.

U kunt ons actuele aanbod occasions in de showroom bekijken, maar ook op de website zien. Heeft u een vraag over een van de auto’s op onze website? Neem dan gerust contact op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!