• Contact

Opel occasion kopen

Is uw auto aan vervanging toe, maar vindt u het zonde om al uw spaargeld aan een nieuw voertuig uit te geven? Koop dan een occasion bij Van der Linden auto’s. Bent u het gewend een Opel te rijden en wilt u niet van uw favoriete merk af stappen? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want in onze showroom in Hoogeveen komt u ook veel auto’s van uw favoriete merk tegen.
Bekijk onze occasions

Een mooie, comfortabele en veilige Opel occasion

Van der Linden auto’s verkoopt enkel tweedehands auto’s die er goed uit zien, comfortabel rijden en uiteraard veilig zijn. Al onze auto’s zijn uitvoerig nagekeken, hebben de juiste tellerstand en zijn indien nodig gerepareerd. Door een auto te kopen in onze showroom, weet u zeker dat u een goede investering doet.

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Als u eenmaal een nieuwe auto heeft gekocht bij Van der Linden auto’s, heeft u uw huidige voertuig eigenlijk niet meer nodig. Wij helpen u graag van dit voertuig af te komen. Dit doen we door uw auto over te nemen. We geven u een realistische inruilwaarde en als u akkoord gaat met deze waarde, wordt het bedrag van de aankoopprijs van uw tweedehands auto gehaald. Zo kunt u veel geld besparen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions of heeft u een vraag over het inruilen van uw huidige voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Bent u benieuwd welke auto’s van uw favoriete merk wij op dit moment in ons aanbod hebben? Bekijk ons aanbod dan op de website of kom naar de showroom in Hoogeveen.

1
Scan de code Open in browser