Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Opel bedrijfsauto kopen Hoogeveen

Van der Linden auto’s verkoopt niet alleen occasions aan particulieren, maar ook aan ondernemers. Ook als u een bedrijfsauto aan wil schaffen en hier niet al uw omzet aan uit wil geven, kunt u bij ons terecht. Zo vindt u in onze showroom in Hoogeveen onder andere Opel occasions voor uw bedrijf.

Bekijk onze bedrijfswagens 

Geld besparen met een tweedehands bedrijfsauto

OpelDoor een tweedehands auto voor uw bedrijf aan te schaffen, bespaart u veel geld. Een occasion is altijd lager geprijsd dan een auto die nieuw uit de fabriek komt, ook als de occasion nog helemaal niet zo oud is. Vindt u het zonde om een groot deel van uw omzet uit te geven aan een auto voor uw bedrijf? Dan koopt u gewoon een occasion. Koopt u uw tweedehands auto bij Van der Linden auto’s, dan kunt u niet eens zien dat het om een tweedehands voertuig gaat.

Een occasion leasen bij Van der Linden auto's

U kunt een occasion kopen bij Van der Linden auto’s, maar u kunt uw occasion ook leasen. Door uw tweedehands auto te leasen, hoeft u de totale kosten van de occasion niet direct tebetalen. U kunt een mooie auto rijden als ondernemer, zonder dat u hier direct al uw geld in moet investeren. De kosten van de auto worden gewoon maandelijks betaald.

Van der Linden auto’s biedt diverse leasecontracten aan. Een contract wordt altijd gekozen op basis van uw specifieke situatie. Meer weten over de mogelijkheden van financial lease bij Van der Linden auto’s? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. En bent u benieuwd welke tweedehands auto's van Opel wij verkopen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u ons complete aanbod bekijken.

 

 

 

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!