• Contact

Occasions Meppel

U wilt een niet al te dure auto rijden, maar u wilt ook een auto die volledig veilig is, comfortabel rijdt en een lange levensduur heeft. Door een occasion aan te schaffen bij Van der Linden auto's, kunt u een mooie, veilige en comfortabele wagen aanschaffen, zonder dat u hier veel geld in moet investeren. Wij verkopen namelijk tweedehands auto’s van hoge kwaliteit, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De beste auto voor een lage prijs

Een occasion is veel goedkoper dan dezelfde wagen, als deze net uit de fabriek komt. Dit komt omdat de auto al in het bezit is geweest van een andere autobezitter en al een bepaald aantal kilometers heeft gereden. Hoe meer de auto heeft gereden, hoe goedkoper de occasion wordt. Zo kunt u veel geld besparen door een wagen aan te schaffen die al heel wat kilometers heeft gereden, maar kunt u ook net wat meer betalen voor een auto die weinig kilometers heeft gereden.

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod hoogwaardige tweedehands auto's. Van auto’s die nauwelijks gereden hebben tot wat oudere voertuigen met hogere kilometerstanden: u vindt het allemaal in onze showroom. En omdat onze showroom in de buurt van Meppel ligt, kunt u hier gemakkelijk en snel even naartoe rijden om ons aanbod occasions te bekijken.

Het grote aanbod tweedehands voertuigen bekijken in Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod occasions? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen en bekijk hier ons grote aanbod tweedehands auto’s. Indien gewenst, kunt u hier ook direct professioneel aankoopadvies krijgen van onze medewerkers. Wilt u meer weten over onze tweedehands auto’s voor u naar onze showroom in de buurt van Meppel komt? Neem dan gerust contact met ons op.

 

1
Scan de code Open in browser