• Contact

Occasions kopen Meppel

Een occasion is een tweedehands auto, ofwel een auto die al in het bezit is geweest van een andere autobezitter. Door een occasion aan te schaffen, kunt u veel geld besparen bij de aanschaf van een personen- of bedrijfsauto. Een occasion is namelijk altijd goedkoper dan een vergelijkbare auto die rechtstreeks uit de fabriek komt.

Occasions kopen? Doe dit altijd bij een dealer

Er zijn diverse manieren om een occasion te kopen. Ten eerste kunt u een occasion aanschaffen bij een particulier, doorgaans de huidige eigenaar van de betreffende auto. Dit lijkt vaak een goede manier om een tweedehands auto aan te schaffen, maar niet alle particulieren zijn even betrouwbaar. Daarom raden wij u altijd aan om uw occasion bij een andere verkoper aan te schaffen, namelijk een professionele dealer. 

Van der Linden auto's is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten tweedehands auto’s, ook in Meppel en de omgeving van deze woonplaats. Denk hierbij aan gezinsauto’s, maar ook aan zakelijke auto’s en sportieve wagens. Schaft u uw occasion bij ons aan, dan weet u zeker dat u hoge kwaliteit in huis haalt. 

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier bekijkt u niet alleen het aanbod van Van der Linden auto's, maar kunt u ook enkele wagens testen. Door auto’s te testen en persoonlijk advies te ontvangen van onze occasion specialisten, vindt u vanzelf de perfecte tweedehands auto voor u en uw gezin. Meer weten over onze auto’s? Neem dan gerust telefonisch of online contact met ons op, want onze medewerkers in Hoogeveen staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser