• Contact

Occasions kopen Hoogeveen

U wilt een nieuwe auto kopen, maar u wilt niet al uw spaargeld uitgeven aan een nieuw voertuig. Door een occasion of tweedehands auto aan te schaffen, kunt u veel geld besparen op de aankoop van uw nieuwe auto. Omdat u een auto koopt die al gebruikt is door een andere automobilist, bent u veel goedkoper uit dan bij de aanschaf van een gloednieuwe auto uit de fabriek. Koopt u uw auto bij Van der Linden auto's, dan weet u zeker dat u een hoge kwaliteit auto met een lange levensduur aanschaft.

Geld besparen? Koop een occasion

Een occasion is altijd goedkoper dan precies dezelfde auto als deze net uit de fabriek komt. Dit komt omdat de auto voor bepaalde tijd al in het bezit is geweest van iemand anders. Dit kan enkele maanden zijn, maar het kan ook gaan om enkele jaren. Er worden occasions verkocht die nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden zijn, maar u kunt ook nog voordeliger uit zijn door een iets oudere occasion aan te schaffen. Van der Linden auto's heeft de perfecte auto voor iedereen, want in onze showroom in Hoogeveen vindt u vele verschillende auto's.

De beste occasion vinden? Wij helpen u graag

Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent met de auto die u aanschaft. Daarom helpen wij u graag met het vinden van de perfecte occasion uit onze showroom. U geeft aan waar u naar op zoek bent en wat uw budget is en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard mag u ook een proefrit maken in deze auto, zodat u zeker weet dat de occasion echt bij u past. Meer weten over onze diensten of over onze auto’s? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser