• Contact

Occasions kopen Hollandscheveld

U wilt een veilige, mooie en comfortabele auto aanschaffen voor u en uw gezin, maar u wilt hier niet al uw spaargeld aan uitgeven. De beste manier om een goede auto voor een lage prijs aan te schaffen, is door een occasion te kopen. Dit doet u niet bij een particulier, maar bij voorkeur bij een betrouwbare dealer als Van der Linden auto's. 

Een auto kopen bij de dealer: waarom?

Er zijn veel particulieren die van hun auto af willen en deze wagen daarom aanbieden als occasion. U kunt een occasion aanschaffen bij een particulier, maar wij raden u toch aan om dit bij een professionele dealer te doen. Een dealer kan u namelijk niet alleen aankoopadvies geven bij het aanschaffen van uw occasion, maar kan u bovendien betere garanties geven bij het aanschaffen van een auto. Waar de auto van een particulier (verborgen) mankementen kan hebben, is dit bij de occasions van een dealer niet het geval. Deze auto’s worden namelijk altijd goed nagekeken, zodat de beste kwaliteit gegarandeerd kan worden. 

 

Van der Linden auto's uit Hoogeveen verkoopt vele soorten occasions, stuk voor stuk voor lage prijzen. Onze auto’s zijn altijd van hoge kwaliteit, rijden goed en hebben geen mankementen. Ook hebben de wagens nooit een teruggedraaide tellerstand, wat helaas bij veel tweedehands auto’s van particulieren wel het geval is. 

Korting bij de aanschaf? Ruil uw auto in

Wilt u korting bij het aanschaffen van uw occasion? Ruil uw oude auto dan bij ons in en u krijgt hier een aantrekkelijke inruilwaarde voor terug. Meer weten over het inruilen van uw huidige auto in Hollandscheveld en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Nieuwsgierig naar ons aanbod auto’s? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen.

1
Scan de code Open in browser