• Contact

Occasions kopen Emmen

Door een occasion te kopen, kunt u een veilige, mooie en comfortabele auto rijden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Van der Linden auto's is uw betrouwbare occasiondealer uit Hoogeveen en omgeving, waar u terecht kunt voor het aanschaffen van verschillende soorten hoogwaardige occasions. 

Het grote aanbod van Van der Linden auto's

Wij begrijpen dat iedere automobilist andere eisen aan zijn of haar tweedehands auto stelt. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons kan slagen bij het aanschaffen van een occasion, bieden wij vele verschillende tweedehands auto’s aan. Denk hierbij aan auto’s van merken als Alfa Romeo en Citroën, maar ook aan auto's van merken als Audi en BMW. Van veilige en betrouwbare gezinsauto’s tot stoere wagens en zakelijke auto’s met een luxe uitstraling: wij verkopen het allemaal. 

 

Wij onderscheiden ons van andere dealers door alleen de beste occasions te verkopen. Onze auto’s worden bijvoorbeeld altijd uitgebreid gekeurd, om te voorkomen dat u een auto aanschaft met verborgen mankementen of een teruggedraaide tellerstand. Investeert u in een auto uit ons aanbod, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

Auto inruilen in Emmen? Het is mogelijk!

Als u al een auto heeft en deze wagen wil vervangen door een van onze tweedehands auto’s, wilt u na het aanschaffen van uw occasion van uw oude wagen af. Wij helpen u hier graag bij. Om te voorkomen dat u uw auto zelf moet verkopen, nemen wij de auto graag van u over. Dit doen wij voor een aantrekkelijke inruilwaarde, die u kunt gebruiken als soort kortingsbedrag op de aankoopwaarde van uw occasion. Meer weten over het inruilen van auto’s bij Van der Linden auto's in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser