• Contact

Occasions kopen Coevorden

Door een occasion of tweedehands auto aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Een tweedehands auto is namelijk altijd goedkoper dan een nieuwe auto uit de fabriek, simpelweg omdat er al iemand anders in de auto heeft gereden. Wilt u een hoogwaardige, veilige en comfortabele auto aanschaffen, maar heeft u niet al te veel budget voor uw nieuwe wagen? Dan koopt u een tweedehands auto bij Van der Linden auto's. 

Van der Linden auto's: alleen hoogwaardige occasions

Door de jaren heen is de markt van tweedehands auto’s erg groot geworden. Dit betekent dat u bij het aanschaffen van een tweedehands auto tegenwoordig de keuze heeft uit een groot aantal tweedehands auto's. Sommige auto’s zijn van hoge kwaliteit, maar helaas is dit lang niet altijd het geval. Om te voorkomen dat u een miskoop doet, koopt u uw occasion daarom altijd bij Van der Linden auto's.

 

Wij verkopen enkel hoge kwaliteit occasions. Dit zijn auto’s zonder zichtbare of verborgen mankementen, zonder beschadigingen en zonder een teruggedraaide tellerstand. Omdat wij onze auto’s persoonlijk controleren op eventuele beschadigingen en mankementen, weten wij zeker dat we de beste kwaliteit aanbieden in onze showroom in Hoogeveen. 

Auto nodig? Wij helpen u graag met zoeken

Heeft u een nieuwe auto nodig en wilt u de beste investering doen? Dan helpen onze specialisten in Hoogeveen u graag met het zoeken van uw perfecte voertuig, ook in Coevorden en omgeving. U vertelt aan welke eisen uw auto moet voldoen en welk budget u heeft en wij gaan direct voor u op zoek naar de perfecte occasion. Meer weten over de verschillende soorten auto’s in onze showroom of over ons professionele aankoopadvies bij het kopen van een occasion? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser