• Contact

Occasions kopen Beilen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands auto aan te schaffen, in plaats van een gloednieuwe auto uit de fabriek. Door de grotere vraag naar occasions, wordt de markt van tweedehands auto’s steeds groter. Dit betekent dat als u nu een occasion wil kopen, u uw perfecte auto kunt kiezen uit een groot aanbod occasions. Vindt u het lastig om de juiste auto te kiezen uit het grote aanbod tweedehands auto’s in Nederland? Dan helpt Van der Linden auto's u graag om de beste aankoop te doen.

Een occasion kopen bij de dealer: uw voordelen

Van der Linden auto's is een betrouwbare autodealer uit Hoogeveen, in de buurt van Beilen. Koopt u uw occasion bij een betrouwbare dealer, dan profiteert u van verschillende voordelen:

U weet zeker dat u een hoogwaardige auto koopt, zonder verborgen gebreken.

  • Uw auto wordt uitvoerig getest op alle belangrijke vlakken.
  • U heeft de garantie dat de tellerstand van de auto klopt.
  • U kunt kiezen uit een groot aanbod verschillende soorten tweedehands auto’s.
  • U krijgt aankoopadvies bij het aanschaffen van uw occasion, zodat u de beste auto voor u en uw gezin koopt.

En omdat wij altijd aantrekkelijke prijzen hanteren voor onze tweedehands auto’s, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw auto uit onze showroom.

Korting op uw auto? Ruil uw oude voertuig in

Wilt u nog meer geld besparen bij de aankoop van uw occasion? Lever uw oude voertuig dan in bij het aanschaffen van een auto van Van der Linden auto's in Hoogeveen. U krijgt hier een inruilwaarde voor terug, die van de aankoopprijs van uw occasion af wordt gehaald. Meer weten over onze inruilservice? Neem dan gerust contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser