• Contact

Occasions kopen Assen

Wilt u geld besparen door een tweedehands auto aan te schaffen? Koop uw tweedehands auto dan bij een betrouwbare dealer. Van der Linden auto's uit Hoogeveen is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten occasions, ook in Assen en omgeving. 

Van der Linden auto's: een korte kennismaking

Van der Linden auto's is een betrouwbare dealer met een showroom in Hoogeveen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten tweedehands auto’s, zowel in onze vestigingsplaats als de omgeving van Hoogeveen. De occasions die wij aanbieden, zijn altijd van hoge kwaliteit. Wij verkopen namelijk niet zomaar alle soorten tweedehands auto’s, maar nemen enkel hoogwaardige auto's op in ons aanbod. Dit zijn auto’s zonder verborgen mankementen, met een realistische tellerstand en die er bovendien nog goed uit zien. Neemt u een occasion uit ons aanbod, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

 

Wij vinden het belangrijk dat iedere automobilist bij ons terecht kan voor het kopen van een occasion. Daarom bieden wij auto’s aan van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, zodat iedere automobilist met ieder budget bij ons terecht kan voor het aanschaffen van een goede tweedehands auto. 

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom naar de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom. Wilt u zeker weten dat u niet voor niets vanuit Assen naar onze showroom komt? Bekijk ons aanbod auto’s dan eerst op onze website en u weet precies wat voor soort wagens u in onze showroom kunt bekijken. Heeft u vragen over onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via de mail. 

1
Scan de code Open in browser