• Contact

Occasions Hoogeveen

Een occasion wordt ook wel een tweedehands auto genoemd. Het is een auto die u niet gloednieuw uit de fabriek aanschaft, maar die voor enkele weken, maanden of jaren al gebruikt is door een andere autobezitter. U kunt een occasion kopen die vele jaren intensief gebruikt is en wat versleten heeft, maar er zijn ook vele tweedehands auto’s die er zo goed als nieuw uit zien. Van der Linden auto’s verkoopt occasions die nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden zijn, zodat u voor een laag bedrag in een prachtige auto kunt rijden. 

De voordelen van onze tweedehands auto’s

Het aanschaffen van een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s heeft enkele voordelen. Ten eerste weet u bij ons zeker dat u een hoge kwaliteit auto aanschaft, die volledig veilig is en comfortabel rijdt. Wij nemen namelijk niet alle tweedehands auto’s op in ons aanbod, maar bieden alleen de beste voertuigen aan. Daarnaast krijgt u de garantie dat uw occasion uitgebreid getest is. Op deze manier vermijdt u teruggedraaide tellerstanden, verborgen mankementen en andere problemen die u als leek niet op het eerste oog ziet. 

 

Tot slot profiteert u bij Van der Linden auto’s van een groot aanbod verschillende soorten occasions. Wij bieden auto’s aan voor gezinnen, maar ook voor de sportieve zakenman, de reiziger en andere doelgroepen. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod tweedehands auto’s? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Hoogeveen. Indien gewenst, kunt u ons aanbod auto’s ook op onze website bekijken en later naar de showroom komen om een auto in het echt te zien. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want onze medewerkers helpen u graag.

1
Scan de code Open in browser