• Contact

Occasions Hollandscheveld

Een occasion wordt ook wel een tweedehands auto genoemd. Dit voertuig komt niet net uit de fabriek als u de auto koopt, maar is al eerder in het bezit geweest van een andere automobilist. Dit kan enkele maanden zijn, maar het kan ook om vele jaren gaan. Door een occasion aan te schaffen, kunt u een auto rijden die aan al uw eisen voldoet en precies binnen uw budget past. Een occasion is namelijk altijd goedkoper dan een gloednieuwe auto, ook bij Van der Linden auto's in Hoogeveen.

Occasion kopen? Ga naar de dealer

Bij het aanschaffen van een occasion, kunt u bij diverse verkopers terecht. Zo kunt u naar een dealer als Van der Linden auto's gaan, maar is het ook mogelijk om een particulier te benaderen voor het aanschaffen van een tweedehands auto. Wij raden u aan om altijd naar een dealer te gaan voor het aanschaffen van een occasion. In dit geval krijgt u namelijk professioneel aankoopadvies, maar weet u bovendien zeker dat u een hoge kwaliteit auto aanschaft. Dit is een auto die helemaal gekeurd heeft, geen verborgen mankementen heeft en bovendien geen teruggedraaide tellerstand heeft. Koopt u uw auto bij een particulier, dan heeft u deze garanties niet.

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod occasions. U kunt deze occasions bekijken in onze showroom, die u in de buurt van Hollandscheveld vindt. Wilt u al een voorproefje van ons aanbod voor u naar onze showroom in Hoogeveen komt? Neem dan een kijkje op onze website, want hier vindt u ook een deel van het aanbod van onze showroom.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze auto's? Neem dan gerust contact met ons op, want onze klantvriendelijke medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser