• Contact

Occasions Emmen

Zoekt u een hoogwaardige occasion die prettig en veilig rijdt, een lange levensduur heeft en niet van een gloednieuwe auto te onderscheiden is? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto's. In onze showroom vindt u enkel hoogwaardige occasions, die altijd voor een lage prijs verkocht worden. Koopt u uw auto bij deze betrouwbare autodealer uit Hoogeveen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.

Auto's bekijken? Kom naar onze showroom

Van der Linden auto's heeft een groot aanbod hoogwaardige occasions. Natuurlijk wilt u deze auto’s eens in het echt bewonderen als u een occasion voor u en uw gezin zoekt. Door onze showroom in Hoogeveen te bezoeken, kunt u al onze auto’s in het echt bewonderen. Ook kunt u aankoopadvies krijgen van onze ervaren medewerkers en meerdere proefritten maken, zodat u echt de beste occasion voor u en uw gezin kunt vinden.

Wilt u ons aanbod eerst online bekijken voor u onze showroom in de buurt van Emmen bezoekt? Neem dan een kijkje op onze website, want op onze site krijgt u ook een duidelijk beeld van ons aanbod tweedehands auto’s. Ziet u een auto die u mooi vindt, dan komt u naar onze showroom om dit voertuig in het echt te zien.

Korting op uw occasion? Ruil uw auto in

Een occasion is al veel goedkoper dan een gloednieuwe auto, maar bij Van der Linden auto's kunt u ook nog korting krijgen op het lage aankoopbedrag van uw occasion. Dit doet u door uw eigen auto in te ruilen bij het aanschaffen van uw occasion. Meer weten over het inruilen van uw oude auto? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over onze interessante inruilservice.

1
Scan de code Open in browser