• Contact

Occasions Assen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands auto aan te schaffen, in plaats van een gloednieuw voertuig dat net van de fabrieksbanden afgerold is. Een occasion is niet alleen goedkoper dan een nieuwe auto, maar is bovendien vaak niet van een nieuwe auto te onderscheiden. Zeker als u uw occasion bij Van der Linden auto's in Hoogeveen aanschaft, lijkt het net of u een gloednieuwe wagen heeft gekocht.

Van der Linden auto's: een groot aanbod occasions

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Ook snappen wij dat iedereen weer een ander budget heeft voor zijn of haar tweedehands auto. Daarom bieden we niet slechts enkele occasions aan in onze showroom in de buurt van Assen, maar verkopen we vele soorten tweedehands auto’s. Of u nu een zakelijke wagen aan wil schaffen om mee naar uw werk te rijden of een echte gezinsauto zoekt: u kunt in onze showroom terecht om uw perfecte occasion aan te schaffen.

Wij geven u graag advies bij het aanschaffen van uw occasion. Weet u niet zo goed waar u naar op zoek bent? Dan helpen wij u graag de juiste keuzes te maken, zodat u de beste occasion voor u en eventueel uw gezin aanschaft.

Een hoogwaardige occasion kopen? Ga naar een betrouwbare dealer

Helaas zijn er veel malafide autoverkopers op de markt van tweedehands auto’s. Deze verkopers bieden auto’s met verborgen mankementen aan of lichten u op door de tellerstand van een auto terug te draaien en de verkoopprijs omhoog te schroeven. Koopt u uw auto bij Van der Linden auto's, dan weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Meer weten over deze betrouwbare autodealer uit Hoogeveen? Neem dan gerust contact op.

 

1
Scan de code Open in browser