• Contact

Occasion Meppel

Wilt u een tweedehands auto aanschaffen, maar wilt u dit wel enkel bij een betrouwbare dealer doen? Dan koopt u uw tweedehands auto bij Van der Linden Auto’s uit Hoogeveen. Deze autodealer in de buurt van Meppel heeft al jaren ervaring met het verkopen van de beste occasions en verkoopt alleen honderd procent veilige auto’s zonder beschadigingen of verborgen gebreken.

Uw oude auto inruilen

Als u een nieuwe auto koopt om uw oude wagen te vervangen, wilt u natuurlijk van uw oude voertuig af komen. U kunt uw auto proberen te verkopen aan een andere particulier, maar dit is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij helpen u graag om uw parkeerplaats vrij te maken voor uw occasion van Van der Linden Auto’s. Dit doen wij door uw huidige waarde over te nemen en wel voor een aantrekkelijke inruilwaarde.

 

De inruilwaarde die u voor uw huidige auto krijgt, kunt u gebruiken om uw occasion met korting aan te schaffen. Dit betekent dat u nog meer geld bespaart op uw tweedehands auto en u tegelijkertijd van uw huidige voertuig af bent. 

Kom naar onze showroom en bekijk ons aanbod

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen, in de buurt van Meppel. Hier kunt u alle auto’s in ons aanbod bekijken en de auto’s die u mooi vindt, eventueel direct testen. Ook kunt u uw huidige auto meenemen om een indicatie van de inruilwaarde voor het voertuig te krijgen. En wilt u ons aanbod auto’s eerst online bekijken? Dan is dit ook zeker mogelijk, want onze auto’s staan ook op onze website. Vragen over ons aanbod of uw inruilwaarde? Neem dan gerust contact met ons op.

 

1
Scan de code Open in browser