Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Zwolle

Oriënteert u zich op de aanschaf van occasion, dan wel tweedehands auto in de regio Zwolle? Voor veel automobilisten is het kopen van een occasion een uitstekend alternatief voor een geheel nieuwe auto. Het aanbod en de keuze is enorm, en bovendien kunt u vrijwel altijd op korte termijn de auto meenemen.

Occasion kopen bij een particulier of bij een bedrijf?

Veel particulieren bieden - al dan niet via een website - hun occasion zelf te koop aan. Het kan aantrekkelijk lijken om via deze informele weg een auto te kopen. Dit biedt echter voor u als consument geen garanties. Zelfs wanneer de verkopende partij volledig te goeder trouw is, kunnen er al snel na de aanschaf verborgen gebreken aan het licht komen. Als koper loopt u veel risico bij een dergelijke transactie.

Een auto kopen bij een occasion specialist

Erkende occasion specialisten hebben vaak een grote keuze in tweedehands auto's van diverse merken. Zo kunt u diverse modellen en merken goed met elkaar vergelijken en eveneens een proefrit maken. Wanneer de occasion specialist aangesloten is bij een brancheorganisatie, biedt dit u extra zekerheid bij uw aankoop. Van der Linden auto's biedt occasions aan in de regio Zwolle en is lid van de Nationale Auto Pas. Zo heeft u bij het kopen zicht op de historie van uw auto.

Aanschaf van een occasion in de regio Zwolle

Op geringe afstand van Zwolle, in Hoogeveen, vindt u Van der Linden auto's. Het bedrijf is gespecialiseerd in courante tweedehands auto's in Zwolle en de regio Noord-Nederland. De ervaren en kundige medewerkers van Van der Linden auto's adviseren u graag bij de aanschaf van een tweedehands auto. Alle auto's worden in goede conditie opgeleverd en kunnen door een eigen verbinding met de RDW direct op uw naam worden gezet. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanschaffen van een occasion bij Van der Linden auto's.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!