Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Ommen

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit occasion in Ommen en omstreken? Bij het kopen van een auto is het verstandig om niet over één nacht ijs te gaan. Door uw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden vooraf te inventariseren, wordt het kopen van een auto in de regio Ommen eenvoudiger.

Welke occasion past bij u?

Een keuze voor de juiste occasion is sterk afhankelijk van de behoeften van u en/of uw gezin. Vervoert u regelmatig passagiers, dan is het vaak verstandig om te kiezen voor een personenwagen in een vierdeurs- of vijfdeursuitvoering. Dit geldt ook wanneer u regelmatig goederen vervoert of met de auto op vakantie gaat. Zit u daarentegen vooral alleen of met een partner in de auto, zonder veel bagage, dan is het kopen van een kleinere personenwagen in een driedeursuitvoering ook een goede optie.

Inschatten van de kosten

Door uw wensen van tevoren goed in kaart te brengen, is het eenvoudiger om in het ruime aanbod een gerichte keuze te maken. Uiteraard hoort hier ook een realistische inschatting op financieel gebied bij. De kosten van een auto zijn te verdelen in vaste lasten zoals wegenbelasting, verzekering en een eventuele financiering en variabele kosten zoals onderhoud en brandstof.

Advies bij het kopen van een occasion in Ommen

Het ervaren team van Van der Linden auto's in Hoogeveen denkt graag met u mee. Onze medewerkers adviseren u vakkundig en betrouwbaar bij het kopen van een occasion in de regio Ommen. Zo maakt u een keuze voor een occasion die bij uw situatie past. Ook kan Van der Linden auto's bemiddelen bij het afsluiten van een financiering. Van der Linden auto's is een gerenommeerd autobedrijf in de regio Noord-Nederland en heeft een groot en divers aanbod van occasions in de regio Ommen en omstreken. Neem contact op via telefoon of email om uw wens aan ons voor te leggen.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!