Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen of in de directe omgeving en is uw huidige auto aan vervanging toe? De zoektocht naar een nieuwe auto begint vaak in uw eigen regio. Ervaringen van familie en vrienden kunnen een reden zijn om bij een bepaald autobedrijf te gaan kijken. Ook het bekijken van de website en eventuele recensies zijn een goed begin. Tenslotte is het kopen van een occasion een relatief grote uitgave. Het is prettig om zeker te weten dat u met een betrouwbaar bedrijf in Hoogeveen te maken hebt.

Occasion kopen: diesel of benzine?

Rijdt u slechts korte afstanden en maar enkele duizenden kilometers per jaar, dan is het vrijwel altijd beter om een occasion met benzinemotor te kopen. Wanneer u veel lange afstanden rijdt, geniet een dieselauto meestal de voorkeur vanwege de aanmerkelijk lagere brandstofprijs. Wel liggen de onderhoudskosten voor dieselmotoren iets hoger en betaalt u voor een occasion met een dieselmotor aanzienlijk meer wegenbelasting.

Berekening maken bij occasion kopen

Wanneer u serieuze interesse hebt in een bepaald model auto, loont het zeker de moeite om een berekening te maken waarin u deze kosten meeneemt. Een goede verkoper denkt graag met u mee om te bepalen wat in uw geval de beste oplossing is. Zoekt u een bepaald type of merk auto in een specifieke uitvoering, dan kunt u uiteraard altijd deze vraag uitzetten bij het autobedrijf.

Occasion kopen in Hoogeveen

Van der Linden auto's is de occasionspecialist van Hoogeveen en omstreken en specialiseert zich in hoogwaardige tweedehands auto's van recente bouwjaren. Het actuele aanbod is te raadplegen op de website. De showroom bevindt zich aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Klanten uit heel Drenthe en ver daarbuiten waarderen Van der Linden auto's voor het ruime aanbod scherp geprijsde occasions. Neem contact met ons op om wensen aan ons voor te leggen.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!