Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Gelderland

Een hoogwaardige auto met een lange levensduur, een stijlvol design en een aantrekkelijk aanbod extra’s kan al snel vrij prijzig worden. Zeker als u de auto direct uit de fabriek laat komen, moet u er rekening mee houden dat u veel geld moet investeren in de wagen. Kiest u voor het kopen van een occasion, dan kunt u veel geld besparen op uw nieuwe wagen. Bijkomend voordeel: bij het kopen van een tweedehands auto, kunt u vaak uw huidige auto inleveren. Zo bent u meteen van uw oude auto af, maar krijgt u ook korting op uw occasion.

Een occasion kopen: doe het bij een dealer

Er zijn veel websites en dealers die tweedehands auto’s verkopen, maar lang niet alle verkopers van tweedehands auto’s zijn even betrouwbaar. Wilt u zeker weten dat u een hoogwaardige auto met lange levensduur aanschaft, zonder dat u hier te veel geld voor moet betalen? Dan kunt u uw tweedehands auto het beste bij een dealer kopen.

Een dealer kan u niet alleen garantie op kwaliteit geven, maar vraagt ook een eerlijke prijs voor de occasion die u wil kopen. Daarnaast kunt u advies krijgen van de dealer voor het kopen van een auto in Gelderland, zodat u zeker weet dat u een goede investering doet.

Occasion nodig in Gelderland? Wij helpen u graag

Woont u in Gelderland en wilt u graag een tweedehands auto aanschaffen? Dan helpt Van der Linden auto's u graag om uw ideale occasion te vinden. Wij zijn niet alleen behulpzaam bij het zoeken van een geschikte auto voor u en uw gezin, maar zijn bovendien honderd procent betrouwbaar. Zo krijgt u bij ons altijd de beste kwaliteit en dienstverlening, zonder hier veel voor te betalen.

Nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod tweedehands auto's? Bekijk dan het aanbod occasions in Gelderland op de website of bezoek de showroom van Van der Linden auto's.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!