Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Flevoland

Waar enkele jaren geleden gloednieuwe auto’s in trek waren, kiezen tegenwoordig steeds meer mensen ervoor om een tweedehands auto of occasion te kopen. Een occasion is van hoge kwaliteit, wordt goed nagekeken door de dealer en rijdt volledig comfortabel en veilig, maar u kunt deze auto wel veel voordeliger aanschaffen dan een nieuwe wagen. Bent u op zoek naar een mooie auto met een goede prijs? Bekijk dan het aanbod occasions en kies uw favoriet.

Een occasion kopen bij de dealer: voordelen

U kunt ervoor kiezen een tweedehands auto te kopen bij een particulier in Flevoland, maar het is over het algemeen verstandiger om dit bij een dealer te regelen. Een dealer heeft niet alleen een groot aanbod tweedehands auto’s waar u uw ideale wagen uit kunt kiezen, maar biedt ook betere kwaliteit auto’s dan de meeste particulieren. Dit komt omdat particulieren hun auto zomaar te koop zetten, terwijl een dealer een auto altijd nog eerst goed controleert op (verborgen) gebreken en goed test op de weg. Koopt u een auto bij een particulier, dan weet u niet precies wat u koopt. Gaat u naar een dealer om een tweedehands auto te kopen, dan krijgt u wel kwaliteits- en veiligheidsgarantie.

Daar komt nog bij dat een dealer u advies kan geven over de ideale occasion voor u. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen twee auto’s, dan kan de dealer u advies geven over de auto die het beste bij u past.

Occasions in Flevoland: bekijk het online aanbod van Van der Linden auto's

Wilt u een occasion kopen in Flevoland? Bekijk dan het online aanbod tweedehands auto’s op de website van Van der Linden auto's. Wij hebben ook een grote showroom in Hoogeveen, maar u hoeft deze showroom niet te bezoeken om uw tweedehands auto te vinden. Door ons aanbod online te bekijken in Flevoland, vindt u een occasion die bij u past. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Assen · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!