• Contact

Occasion kopen Emmen

Bent u op zoek naar een occasion van goede kwaliteit in de regio Emmen? De zoektocht naar een tweedehands auto begint met een realistische inschatting van uw budget, wensen en behoeften. Daarna kunt u gericht op zoek naar een auto bij een betrouwbaar autobedrijf in de regio Emmen.

De voordelen van een jonge occasion

Wanneer u ervoor kiest om een tweedehands auto te kopen, maar niet direct met hoge onderhoudskosten geconfronteerd wenst te worden, is het verstandig om een jonge occasion aan te schaffen. Bij het kopen van een occasion van een recent bouwjaar heeft het zwaarste waardeverlies al plaatsgevonden. Daardoor koopt u voor een relatief laag bedrag een auto die in een goede staat van onderhoud verkeert. Zo kunt u nog jaren zonder problemen met de auto verder.

Breng uw behoeften in kaart

Wanneer u op zoek gaat naar een tweedehands auto, is het verstandig om vooraf een lijstje te maken met belangrijke kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan zaken als climate control, beenruimte achterin of bagageruimte. Zo kunt u op deze kenmerken een voorselectie maken. Bovendien komt u zo niet de verleiding om een occasion te kopen die er wellicht prachtig uitziet, maar in de praktijk niet voldoet aan uw behoeften.

Kwalitatieve occasion in Emmen kopen

Van der Linden auto's is een ervaren en betrouwbare partij op het gebied van jonge tweedehands auto's in de regio Emmen. Het team adviseert u bij het kopen van een occasion die aansluit bij uw wensen. Ook kunnen zij bemiddelen bij het aanvragen van een financiering. Van der Linden auto's biedt een afleverpakket op maat, waarbij u kunt kiezen voor extra garantie. Standaard worden alle aangeboden auto's in showroomconditie gebracht. Ook wordt voor iedere occasion de onderhoudshistorie en kilometerrapportage bijgeleverd. Van der Linden auto's is gevestigd nabij Emmen in Hoogeveen. Voor meer informatie over onze occasions of het bespreken van uw wensen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk onze occasions

 

1
Scan de code Open in browser