Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion kopen Assen

Het besluit is genomen: u woont in de regio Assen en wilt een occasion gaan kopen. De volgende vraag is of u een auto van een particulier wilt kopen of van een erkend autobedrijf. Hoewel het kopen van een occasion bij een particulier goedkoop kan lijken, heeft in dit geval geen mogelijkheid tot garantie. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u een goede tweedehands auto koopt, is een betrouwbaar autobedrijf in de regio rondom Assen het juiste adres voor het kopen van occasion.

Keuze voor een bepaald merk of type occasion

Veel automobilisten hebben wel een voorkeur voor een bepaald merk. Toch is het de moeite waard om met een open houding op zoek te gaan en u niet blind te staren op een specifiek merk. Ook occasions van een merk dat u minder goed kent, hebben wellicht juist die eigenschappen die u in een auto zoekt. Reputaties van automerken zijn hardnekkig en stroken tegenwoordig niet altijd meer met de werkelijkheid. Veel fabrikanten hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in innovatie, vooral op het gebied van duurzaamheid en brandstofgebruik. Een jonge occasion is in aanschaf misschien iets duurder, maar kan u veel besparen op het gebied van onderhoud en verbruik. Bij een autobedrijf dat niet verbonden is aan een specifieke dealer, heeft u de keus uit diverse merken en uitvoeringen.

Occasion kopen in de omgeving van Assen

Van der Linden auto's in Hoogeveen is goed bereikbaar vanuit Assen en is niet voor niets in heel Drenthe een bekende naam op het gebied van occasions. Dit autobedrijf kenmerkt zich door het ruime aanbod jonge occasions van verschillende merken in luxe uitvoeringen. Daardoor is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een occasion te kopen waar u nog jaren plezier van heeft. Ook voor een goed financieringsvoorstel in de regio Assen kunt u bij Van der Linden auto's terecht. Neem contact op met één van de specialisten van Van der Linden auto's om uw wensen te bespreken.

Bekijk onze occasions

 

Occasion kopen Drenthe · Occasion kopen Noord-Holland · Occasion kopen Groningen · Occastion kopen Friesland · Occasion kopen Overijssel · Occasion kopen Gelderland · Occasion kopen Flevoland · Occasion kopen Ommen · Occasion kopen Hardenberg · Occasion kopen Zwolle · Occasion kopen Amsterdam · Occasion kopen Emmen · Occasion kopen Hoogeveen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!