• Contact

Occasion Hoogeveen

Een gloednieuwe auto komt rechtstreeks uit de fabriek en wordt voor het eerst door u gereden. Koopt u een occasion, dan is dit niet het geval. Dit is namelijk een tweedehands auto, die al eerder in het bezit is geweest van een andere autobezitter. Niet alle occasions zijn van dezelfde hoge kwaliteit, maar de auto’s van een occasiondealer zijn gelukkig wel hoogwaardig en betrouwbaar. Koop uw tweedehands auto daarom altijd bij een dealer, zoals Van der Linden auto’s uit Hoogeveen. 

Waarom een tweedehands auto?

Het belangrijkste voordeel van het aanschaffen van een tweedehands auto, is het feit dat deze auto veel goedkoper is dan een nieuwe wagen. Hoe ouder de auto is en hoe vaker de auto is gebruikt, des te lager de prijs is die u voor de wagen moet betalen. Toch krijgt u ook flinke korting op een auto die helemaal niet zo oud is of niet vaak gebruikt is. Koopt u een tweedehands auto die voornamelijk stil heeft gestaan, dan kunt u hier alsnog veel geld op besparen. 

Een occasion kopen bij Van der Linden auto’s

Wilt u een tweedehands auto aanschaffen bij een betrouwbare dealer? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Wij verkopen enkel hoogwaardige en veilige auto’s, die nog een lang leven voor zich hebben. Wilt u ons aanbod zien voor u naar onze showroom komt, dan kijkt u op onze website. Hier vindt u een compleet overzicht van de auto’s die wij op dit moment in onze showroom verkopen. 

 

Wilt u meer weten over een auto op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles over onze auto’s vertellen in onze showroom, maar wij kunnen uw vragen uiteraard ook telefonisch of per e-mail beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser