Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion Hollandscheveld

Van der Linden auto's is uw betrouwbare autodealer uit Hoogeveen, waar u terecht kunt voor het aanschaffen van een hoge kwaliteit occasion. Door ons grote aanbod tweedehands auto's, vindt u in onze showroom altijd wel een auto die aan uw eisen voldoet en bovendien binnen uw budget valt.

Een tweedehands gezinsauto kopen

Zoekt u een ruime, comfortabele en uiteraard veilige auto voor uw gezin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen diverse ruime en comfortabele gezinsauto's, die u kunt gebruiken om uw gezin honderd procent veilig van A naar B te brengen. En omdat onze tweedehands auto's er ook goed uit zien, lijkt het net of u in een gloednieuwe wagen rijdt.

Een tweedehands bedrijfsauto kopen

Veel ondernemers willen wel een bedrijfsauto aanschaffen, maar vinden de investering te groot. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan een bedrijfswagen, maar vindt u het ook niet prettig om een bedrijfsauto te leasen? Dan koopt u een tweedehands bedrijfsauto bij Van der Linden auto's. De kosten van een tweedehands auto zijn veel lager dan van een gloednieuwe auto, maar u kunt wel een mooie auto rijden. Gaat u naar klanten in een van onze bedrijfsauto's, dan weet u zeker dat de auto er representatief uit ziet.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het aanbod auto's in onze showroom in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op. Wilt u niet vanuit Hollandscheveld naar onze showroom komen, zonder dat u weet wat voor auto's wij precies verkopen? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze website. Op onze website staan alle auto's die wij in de showroom hebben, namelijk ook duidelijk afgebeeld. Zo kunt u al onze auto's ook online bekijken.

Bekijk onze occasions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!