Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion Coevorden

Een hoogwaardige auto is niet alleen veilig, maar rijdt bovendien prettig en ziet er het liefst ook mooi en netjes uit. Helaas zijn de hoogwaardige auto’s die rechtstreeks uit de fabrieken van grote automerken komen, voor veel mensen niet betaalbaar. Wilt u ook een goede auto rijden, maar wilt u hier niet al uw spaargeld aan uitgeven? Dan kunt u de showroom van Van der Linden auto's bezoeken om een hoogwaardige en goedkope occasion uit te kiezen.

Van der Linden auto’s: occasions van hoge kwaliteit

Er zijn veel dealers en particulieren die occasions verkopen. Sommige van deze auto’s zijn van hoge kwaliteit, maar veel wagens zijn ook helemaal niet zo goed. Koopt u een occasion in onze showroom in Hoogeveen, dan weet u zeker dat u in kwaliteit investeert. Wij verkopen namelijk alleen auto’s die honderd procent veilig zijn, prettig rijden, er mooi en netjes uit zien en niet te veel kilometers op de teller hebben staan. En omdat wij alle auto’s in ons aanbod uitgebreid controleren, kunnen wij u garanderen dat de voertuigen geen verborgen gebreken hebben. 

Verder heeft u bij ons de garantie dat uw tweedehands auto niet te veel geld kost. Wij bieden onze occasions namelijk altijd voor eerlijke, realistische en aantrekkelijke prijzen aan. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

U kunt alle auto’s die wij verkopen, in onze grote showroom in Hoogeveen bekijken. Vindt u de afstand tussen Coevorden en onze showroom te ver om alleen naar auto’s te komen kijken? Bekijk ons aanbod dan op onze website. Ziet u er een of meerdere mooie occasions tussen staan, dan komt u naar de showroom om deze auto’s in het echt te bewonderen. Meer weten? Neem dan gerust contact  met ons op.

Bekijk onze occasions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!