• Contact

Occasion Beilen

De Nederlandse markt voor tweedehands auto's is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Dit brengt vele voordelen met zich mee, maar het heeft ook enkele gevaren. Zo zijn er meer aanbieders op de markt, maar dit betekent ook dat er meer malafide aanbieders van occasions actief zijn. Wilt u zeker weten dat u uw tweedehands auto bij een betrouwbare dealer koopt? Koop uw tweedehands auto dan bij Van der Linden auto's. 

Van der Linden auto's: uw occasion specialist uit Hoogeveen

Van der Linden auto's heeft al vele jaren ervaring met het verkopen van tweedehands auto's. Wij weten niet alleen waar we de beste auto's moeten vinden, maar keuren onze auto's ook zeer uitgebreid. Koopt u een auto uit onze showroom, dan weet u zeker dat deze auto goed rijdt, veilig is en geen verborgen gebreken heeft. Ook heeft u de garantie dat de tellerstand van de auto klopt, wat bij malafide verkopers en particuliere verkopers niet altijd het geval is.

 

Wij verkopen vele soorten hoogwaardige occasions. Denk hierbij aan veilige gezinswagens, maar ook aan kleinere auto's die je op de kleinste parkeerplaatsen in het stadscentrum kunt parkeren en zakelijke auto's voor ondernemers. Ook als je op zoek bent naar een tweedehands bedrijfsauto in de omgeving van Beilen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ons grote aanbod tweedehands auto's op de website

U kunt naar onze showroom in Hoogeveen komen om onze auto's te bekijken, maar ons totale aanbod staat ook op onze website. Wilt u meer weten over een voertuig? Neem dan contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser