• Contact

Occasion auto Meppel

Door een occasion aan te schaffen, kunt u een hoogwaardig voertuig rijden zonder dat u hier al uw spaargeld in moet investeren. Van der Linden auto's heeft een groot aanbod tweedehands voertuigen, die u stuk voor stuk in de showroom in Hoogeveen kunt bekijken. 

Voertuigen van de beste automerken

Wij vinden het belangrijk om enkel hoogwaardige voertuigen te verkopen aan onze klanten. Om ervoor te zorgen dat u bij ons altijd een goede investering doet, controleren wij alle occasions die wij verkopen uitgebreid, nauwkeurig en op professionele wijze. Niet alleen aan de buitenzijde op zichtbare beschadigingen, maar ook aan de binnenzijde op eventuele verborgen mankementen. Daarnaast verkopen wij enkel voertuigen van de beste automerken. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford en zelfs Ferrari. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een ruime, veilig een comfortabele gezinsauto, maar ook voor het kopen van een echte sportwagen.

Goed om te weten: u kunt uw bestaande voertuig inleveren bij het aanschaffen van een tweedehands wagen. Hoe hoger de kwaliteit van uw auto, hoe hoger de inruilwaarde!

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Wilt u zeker weten dat u niet voor niets vanuit Meppel naar onze showroom rijdt? Bekijk ons aanbod tweedehands wagens dan eerst op onze website. Door het aanbod op onze website te bekijken, weet u precies wat voor voertuigen wij in de showroom aanbieden.

 

Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ook bent u uiteraard welkom in de showroom van Van der Linden auto's om al uw vragen door onze gespecialiseerde medewerkers te laten beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser