• Contact

Occasion auto Hoogeveen

U bent al tijden niet meer tevreden over de auto die u rijdt. De auto is beschadigd, rijdt niet meer prettig, verbruikt veel te veel brandstof of voldoet om een andere reden niet meer aan de eisen die u aan uw voertuig stelt. Wilt u een nieuw voertuig rijden, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan kunt u een occasion kopen bij Van der Linden auto's, uw betrouwbare dealer uit het noorden van het land.

Drie redenen om een occasion aan te schaffen

Over het algemeen zijn er drie goede redenen om een tweedehands voertuig aan te schaffen, in plaats van een nieuw voertuig uit de fabriek. Ten eerste is een tweedehands voertuig veel goedkoper dan een nieuw voertuig, zelfs als u een voertuig van het beste automerk koopt waar nog nauwelijks in gereden is. Een andere reden om een tweedehands voertuig aan te schaffen, is omdat tweedehands voertuigen nauwelijks te onderscheiden zijn van nieuwe voertuigen. Zeker als u uw voertuig bij ons koopt, krijgt u een voertuig dat niet van nieuw te onderscheiden is. 

 

Tot slot krijgt u een aantrekkelijke inruilwaarde bij het aanschaffen van een tweedehands voertuig. Dit betekent dat u uw oude voertuig inlevert, hier een bepaald bedrag voor krijgt en dit bedrag van de aankoopprijs van de tweedehands wagen af kunt halen. Bij het kopen van een nieuwe wagen is dit vaak niet mogelijk. 

Van der Linden auto's: uw occasiondealer in Hoogeveen

Wilt u een tweedehands voertuig kopen, maar wilt u dit wel enkel bij een betrouwbare dealer doen? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Wij verkopen enkel de beste occasions, voor zeer aantrekkelijke prijzen en met een hoge inruilwaarde voor uw oude voertuig. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser