• Contact

Occasion auto Hollandscheveld

U kunt uw tweedehands voertuig aanschaffen bij een particulier, maar het is toch verstandiger om dit bij een professionele dealer te doen. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen heeft een groot aanbod occasions, die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Woont u in Hollandscheveld, dan bent u in een mum van tijd in onze showroom in Hoogeveen om ons grote aanbod occasions te bekijken.

Een aankoop doen bij een professionele dealer: waarom?

Wij raden u altijd aan om uw tweedehands voertuig bij een professionele dealer te kopen. Niet alleen omdat een dealer een groter aanbod heeft dan een gewone particulier, maar ook zeker omdat een dealer u meer garanties kan bieden. Zo kan een particulier u geen garanties geven over de kwaliteit van de wagen en de tellerstand, terwijl een dealer dit wel kan doen. Koopt u uw voertuig bij een dealer, dan weet u simpelweg zeker dat u een goede investering doet.

 

Daar komt nog bij dat u uw oude wagen bij de dealer achter kunt laten, uiteraard voor een aantrekkelijke inruilwaarde. Koopt u uw voertuig bij een particulier, dan blijft u met uw oude wagen zitten. 

Een occasion kopen? Bekijk ons aanbod in de showroom

Uw dealer Van der Linden begrijpt dat iedereen andere wensen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom verkopen wij niet slechts enkele occasions, maar hebben we een groot aanbod tweedehands auto’s. Bent u nieuwsgierig naar ons totale aanbod? Breng dan een bezoek aan onze showroom bij u in de buurt. Wilt u eerst een klein voorproefje van ons aanbod tweedehands voertuigen, zodat u niet voor niets naar de showroom komt? Neem dan een kijkje op onze website, want hier kunt u een deel van ons aanbod alvast zien. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser