• Contact

Occasion auto Emmen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een occasion aan te schaffen, in plaats van een gloednieuwe auto uit de brochure van een autodealer te bestellen. Heeft u ook besloten een tweedehands voertuig aan te willen schaffen, dan bent u bij Van der Linden uit Hoogeveen aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten occasions, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Waarom een tweedehands voertuig?

U kunt verschillende redenen hebben om een tweedehands wagen aan te schaffen, in plaats van een gloednieuwe auto uit de fabriek. De belangrijkste reden om een occasion te kopen, is omdat tweedehands voertuigen simpelweg veel goedkoper zijn dan nieuwe wagens. Wilt u niet al uw spaargeld uitgeven aan uw nieuwe wagen, dan kiest u ervoor een tweedehands voertuig te kopen. U rijdt een veilige, betrouwbare en mooie wagen, maar dan zonder hier te veel geld voor te betalen. 

 

Zeker als u onverwacht een nieuwe wagen moet kopen door een defect of als u een tweede wagen wil kopen, is het aanschaffen van een tweedehands voertuig een goede keuze. Met deze keuze bespaart u namelijk veel geld. 

Advies nodig? Wij helpen u graag

Wilt u een tweedehands voertuig kopen, maar heeft u hier wel professioneel advies bij nodig? Dan helpen wij u graag. Komt u naar onze showroom in Hoogeveen nabij Emmen, dan kunt u alle occasions in ons aanbod bekijken. Wilt u een wagen testen, dan is dit uiteraard mogelijk. En heeft u een vraag over een voertuig in ons aanbod of wilt u gewoon wat meer weten over het voertuig in kwestie, neem dan contact met ons op. 

1
Scan de code Open in browser