• Contact

Occasion auto Coevorden

Uw voertuig heeft er al vele kilometers op zitten, rijdt niet meer zo goed als voorheen en begint bovendien mankementen te verkopen. Het is tijd om een nieuw voertuig aan te schaffen, maar u wilt niet te veel betalen voor uw nieuwe wagen. In dit geval raden wij u aan om een occasion aan te schaffen bij uw dealer voor tweedehands voertuigen: Van der Linden

Mooie occasions voor particulieren en zakelijke klanten

Door ons grote netwerk in de autowereld, zijn wij steeds weer in staat om een groot aanbod met tweedehands voertuigen op te bouwen. In ons aanbod tweedehands voertuigen vindt u niet alleen echte gezinswagens, maar ook kleine stadsauto’s, zakelijke wagens en stoere sportauto’s. Wat voor auto u ook zoekt: u bent bij uw dealer Van der Linden aan het juiste adres. 

 

Wij verkopen niet alleen wagens aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten. Ook als u een voertuig wil aanschaffen voor uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over de beste bedrijfswagen voor u, zodat u een goede investering doet in het wagenpark van uw bedrijf.

Een voertuig testen? Het is mogelijk!

U heeft een mooie wagen gezien op onze website of in onze showroom en wil dit voertuig graag testen. Uiteraard is dit mogelijk bij Van der Linden, want wij bieden u altijd de mogelijkheid om testritjes te maken in onze voertuigen. Op deze manier kunt u er niet alleen achter komen hoe een voertuig rijdt, maar ook of de wagen in kwestie wel echt bij u past. Ook als u onze wagens wil bekijken, kunt u onze showroom in Hoogeveen bezoeken. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser