• Contact

Occasion auto Beilen

Het aanschaffen van een occasion is niet eenvoudig. Door de stijgende populariteit van tweedehands voertuigen, zijn er namelijk steeds meer tweedehands wagens op de markt. Wilt u zeker weten dat u de beste aankoop doet? Koop dan niet zomaar een voertuig, maar laat u adviseren door een professionele dealer als Van der Linden auto's.

Van der Linden auto's: voor alle automobilisten

Van der Linden auto's uit Hoogeveen heeft een groot aanbod tweedehands voertuigen, die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Wij verkopen voertuigen voor gezinnen, maar ook voor sportieve automobilisten, mensen die middenin de stad wonen en een klein voertuig willen rijden en zakelijke automobilisten die een luxe wagen zoeken om van en naar hun werk te rijden. En weet u niet zo goed wat voor voertuig u aan wil schaffen? Dan bent u ook welkom in onze showroom in Hoogeveen, in de buurt van Beilen. Op basis van uw wensen, eisen, verwachtingen en budget gaan wij namelijk graag op zoek naar het voertuig dat het beste bij u past.

Het beste advies voor een lage aankoopprijs

Wij geven u professioneel aankoopadvies bij het kopen van een occasion, maar hier hoeft u nooit veel voor te betalen. Onze voertuigen zijn namelijk stuk voor stuk aantrekkelijk laag geprijsd, zelfs de auto’s van de beste merken. Daar komt nog bij dat u zelfs een aantrekkelijke korting kunt krijgen bij het kopen van uw tweedehands auto. Ruilt u uw huidige voertuig namelijk in, dan berekenen wij een inruilwaarde en deze waarde halen we van de aankoopprijs van uw nieuwe voertuig af. Zo bent u nog goedkoper uit, maar schaft u wel een hoogwaardig voertuig aan waar u vele jaren plezier van heeft. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser