Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Occasion auto Assen

Een occasion is een tweedehands voertuig, ofwel een wagen die al eerder in het bezit is geweest van een andere automobilist. De auto kan al vele jaren gebruikt zijn, maar de wagen kan ook vrijwel nieuw zijn of nauwelijks gebruikt zijn door de vorige eigenaar. Van der Linden verkoopt alle soorten tweedehands wagens: van gezinsauto’s met vele kilometers op de teller tot stoere luxewagens die nauwelijks gebruikt zijn. 

Voertuig inruilen? Dan krijgt u korting

Als dealer van tweedehands voertuigen zijn wij altijd op zoek naar koopwaar om ons grote aanbod nog verder mee uit te breiden. Wilt u een occasion kopen en wilt u direct van uw oude voertuig af, dan zijn wij hier erg blij mee. Dit betekent namelijk dat wij ons aanbod verder uit kunnen breiden met uw wagen. Wij bieden u een aantrekkelijke inruilwaarde voor uw voertuig en deze inruilwaarde kunt u gebruiken om korting te krijgen op uw tweedehands voertuig uit onze showroom in Hoogeveen. Wij breiden ons aanbod uit met een nieuw voertuig en u bent meteen van uw oude wagen af. 

Bent u benieuwd wat u voor uw oude voertuig krijgt van Van der Linden? Neem de wagen dan mee naar onze showroom en wij vertellen u graag meer over de inruilwaarde van uw voertuig. 

Uw betrouwbare dealer uit Hoogeveen

Natuurlijk wilt u alleen in zee gaan met een betrouwbare autodealer. Gaat u naar onze showroom om een voertuig te kopen, dan weet u zeker dat u goed zit. Als betrouwbare dealer uit Hoogeveen hebben wij al jaren een goede reputatie en hebben wij al veel klanten in Assen van een topauto mogen voorzien. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, zodat u kennis kunt maken met Van der Linden.

Bekijk onze occasions

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!