• Contact

Occasion Assen

Een occasion is veel goedkoper dan een gloednieuwe auto. Koopt u een goede tweedehands auto, dan ziet u vaak niet eens dat het om een tweedehands exemplaar gaat. Goede occasions zien er namelijk zo goed als nieuw uit, maar zijn wel veel goedkoper dan auto’s die daadwerkelijk net uit de fabriek komen. Van der Linden auto’s verkoopt hoge kwaliteit occasions, die stuk voor stuk uitgebreid gekeurd worden en nog jaren mee kunnen.

Een occasion kopen bij Van der Linden auto’s

In onze showroom komt u allerlei soorten occasions tegen, van diverse gerenommeerde automerken. U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een tweedehands Skoda model, maar ook voor het aanschaffen van een BMW die er zo goed als nieuw uit ziet. Bent u benieuwd naar ons aanbod occasions? Kom dan eens naar onze showroom in Hoogeveen. 

Bekijkt u onze occasions liever vanuit uw woning in Assen? Dan kunt u ook op onze website kijken. Op onze website hebben wij namelijk foto’s geplaatst van alle auto’s die wij in onze showroom aanbieden. Door de foto’s van de diverse auto’s te bekijken en de omschrijvingen te lezen, komt u er vanzelf achter of er een goede auto voor u bij staat in onze showroom. Uiteraard bent u van harte welkom om deze auto’s in Hoogeveen te komen bekijken.

Een goede auto voor een aantrekkelijke prijs

Koopt u een tweedehands auto, dan krijg u een goede auto voor een aantrekkelijke prijs. En omdat wij alle en hoogwaardige occasions verkopen, heeft u bij ons de garantie op een voertuig met een lange levensduur. Meer weten over de auto’s die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze auto's.

1
Scan de code Open in browser