Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Nissan occasion kopen Hoogeveen

Nissan is een Japanse autofabrikant. De auto’s van deze fabrikant zien er altijd wat stoerder uit, rijden erg comfortabel en zijn bovendien op en top veilig. Wel moet u wat meer investeren om een mooie auto van dit Japanse merk te kunnen kopen, tenzij u ervoor kiest een occasion aan te schaffen. Dit doet u bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen.

Bekijk onze occasions

Nissan occasions uit diverse bouwjaren

NissanIn ons aanbod vindt u diverse occasions van uw favoriete Japanse automerk. Denk hierbij aan oudere auto’s met het bouwjaar 2012, maar ook aan nieuwere occasions met het bouwjaar 2014. Voor de kwaliteit van de auto, maakt het niet uit wat het bouwjaar van het voertuig is. Alle auto’s die wij aan ons aanbod toevoegen, voldoen namelijk aan onze strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat zowel de oudere als de nieuwere occasions in onze showroom van uitstekende kwaliteit zijn.

Geld besparen op uw occasion

Wij vragen altijd realistische prijzen voor de auto’s die wij verkopen. Wilt u onze prijs nog wat verlagen? Dan kunt u ervoor kiezen uw voertuig in te ruilen. Ruilt u uw auto in, dan krijgt u namelijk een aantrekkelijke inruilwaarde. Deze inruilwaarde halen we van het door u te betalen factuurbedrag af, ofwel van de kosten van uw tweedehands auto uit onze showroom.

Waarom een auto van Van der Linden auto’s?

Van der Linden auto’s heeft een groot aanbod occasions. Ook vindt u in onze showroom in Hoogeveen enkel occasions van hoge kwaliteit. Geen verborgen mankementen of teruggedraaide tellerstanden, maar hoogwaardige occasions waar u echt blij van wordt.

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions of aanvullende services, zoals het inruilen van uw auto? Neem dan contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!