• Contact

Nissan occasion kopen

Van der Linden auto’s verkoopt occasions van diverse gerenommeerde autofabrikanten. Denk hierbij aan Mercedes en BMW, maar ook aan Nissan. Rijdt u nu een auto van dit merk en wilt u eigenlijk bij deze fabrikant blijven? Dan helpen wij u graag een geweldige tweedehands auto van het merk Nissan te vinden.
Bekijk onze occasions

Occasions in diverse prijsklassen

Wij verkopen occasions in diverse prijsklassen. Dit doen wij niet voor niets, maar om ervoor te zorgen dat iedereen een auto bij ons kan kopen. Heeft u een groter budget, dan verkopen wij u graag een auto met een lage tellerstand. Heeft u een wat kleiner budget, dan neemt u een hoogwaardige, comfortabele en uiteraard veilige auto met een iets hogere tellerstand mee. Alle auto’s die wij verkopen, zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de jongere auto’s, maar ook de auto’s die al wat langer over de openbare weg rijden.

Professioneel advies voor de beste investering

Door onze jarenlange ervaring, weten wij alles over auto’s. Met onze kennis helpen wij u graag de beste investering te doen in onze showroom in Hoogeveen. We luisteren naar uw eisen, wensen en verwachtingen en helpen u de perfecte occasion te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom in Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Wilt u eerst een voorproefje van ons aanbod? Kijk dan op onze website, want op onze site staat ook een overzicht van al onze auto’s met duidelijke productomschrijving en uiteraard duidelijke foto's. En heeft u een vraag over een auto op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vraag te beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser