Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Mercedes occasion kopen Hoogeveen

Auto’s van het gerenommeerde merk Mercedes-Benz rijden niet alleen heerlijk, maar zien er bovendien prachtig uit. Daar komt nog bij dat de auto’s van dit merk van hoge kwaliteit zijn. Dit merkt u niet alleen tijdens het rijden, maar heeft bovendien een positieve invloed op de levensduur van de voertuigen.

Wilt u een auto van Mercedes-Benz rijden, maar vindt u de nieuwe auto’s van dit merk te prijzig? Dan kunt u geld besparen door een tweedehands auto van Mercedes-Benz te kopen bij Van der Linden auto’s.

Bekijk onze occasion

Een Mercedes occasion voor iedereen

MercedesWij zien dat iedere automobilist weer een andere auto wil rijden en dit is natuurlijk ook logisch. Ook heeft iedere koper weer een ander budget. Daarom verkopen wij vele verschillende occasions van het merk Mercedes. Denk hierbij aan grote gezinsauto’s, maar ook aan zakelijke auto’s met een stoere uitstraling. In onze showroom vindt u occasions uit de jaren 2007 tot en met 2010, maar ook nieuwere occasions.

Ons aanbod occasions bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod Mercedes-Benz occasions? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen of bekijk ons actuele aanbod occasions op de website. Heeft u een vraag over een van de auto’s op onze website, dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Van der Linden auto’s: een betrouwbare dealer

Van der Linden auto’s is een betrouwbare autodealer met vele jaren ervaring in het vak. Koopt u een occasion uit onze showroom in Hoogeveen, dan doet u een goede investering. Alleen auto’s die aan onze kwaliteitseisen voldoen, worden toegevoegd aan ons aanbod. Auto’s met verborgen mankementen en/of teruggedraaide tellerstanden komt u bij ons dan ook niet tegen.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!