• Contact

Mercedes auto kopen

Er zijn tientallen bekende autofabrikanten, maar Mercedes is een van de bekendste en populairste autofabrikanten van Europa. Bent u ook groot liefhebber van dit gerenommeerde automerk, maar heeft u niet voldoende geld om een nieuwe auto van dit merk aan te schaffen? Dan koopt u een occasion bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen. U kunt ook een tweedehands auto aanschaffen als u het zonde vindt al uw spaargeld aan een auto uit te geven. Koopt u een tweedehands auto, dan is dit namelijk niet nodig.
Bekijk onze occasions

De beste occasion voor een aantrekkelijke prijs

Van der Linden auto’s verkoopt tweedehands auto’s uit het hoogste segment. Het gaat om auto’s van gerenommeerde merken, die goed nagekeken zijn op eventuele verborgen gebreken en er gloednieuw uit zien. Nu denkt u misschien dat u alsnog veel moet betalen voor een tweedehands auto uit het hoogste segment, maar bij Van der Linden auto’s is dit niet het geval. 

Een tweedehands auto kopen of leasen

U kunt uw tweedehands auto bij ons kopen, maar het is ook mogelijk een auto te leasen. In dit geval betaalt u de kosten van de auto niet in één keer, maar in delen. Dit betekent dat u uw spaargeld gewoon op uw rekening kunt laten staan, maar wel een geweldige auto rijdt.

Van der Linden auto’s: gegarandeerd een goede investering

Omdat wij enkel hoogwaardige auto’s verkopen, doet u bij ons gegarandeerd een goede investering. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en u vindt vanzelf de perfecte auto om in te investeren. Meer weten over ons aanbod auto’s, het leasen van een auto of het inruilen van uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

1
Scan de code Open in browser