• Contact

Kia occasion kopen Hoogeveen

Van der Linden auto’s heeft een groot assortiment hoogwaardige occasions. In onze showroom vindt u tweedehands auto’s van diverse gerenommeerde merken. Rijdt u op dit moment een Kia en wilt u graag bij dit automerk blijven? Dan helpen wij u graag een tweedehands auto van dit merk te vinden.

Bekijk onze occasions

Geld besparen met een tweedehands auto

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands auto te kopen, in plaats van een auto die gloednieuw uit de fabriek komt. De reden hiervoor is simpel, want een tweedehands auto is veel goedkoper dan een nieuwe auto. Schaft u een tweedehands auto aan, dan bespaart u veel geld.

 

Daar komt nog bij dat u extra geld kunt besparen door uw huidige auto in te ruilen bij Van der Linden auto's? U laat uw auto keuren, krijgt hier een bepaalde inruilwaarde voor en gebruikt deze inruilwaarde als korting op uw occasion. Is uw huidige voertuig veel waard, dan bespaart u veel geld bij uw aankoop.

Van der Linden auto’s: klantgericht, betrouwbaar en ervaren

Wilt u uw tweedehands auto niet zomaar bij een particulier of willekeurige dealer kopen, maar wilt u uw aankoop bij een klantgerichte, betrouwbare en ervaren dealer doen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s. Wij doen alles om u de perfecte auto te verkopen. Ook zijn we op en top betrouwbaar en hebben we al jaren ervaring in het vak. 

 

Meer weten over Van der Linden auto’s? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. En bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod occasions? Dan kunt u onze showroom in Hoogeveen bezoeken. Hier worden alle auto’s in ons aanbod getoond. U kunt ons aanbod auto's overigens ook op de website bekijken.

1
Scan de code Open in browser