Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Kia occasion kopen Hoogeveen

Van der Linden auto’s heeft occasions van diverse A-merken in de showroom staan. Ook als u een tweedehands auto van het Koraanse merk Kia aan wil schaffen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze occasions

Een groot aanbod occasions

KiaIn onze showroom vindt u meerdere occasions van het merk Kia, onderdeel van Hyundai Motor Company. Alle auto’s van dit merk zijn uniek, maar ze hebben wel één ding met elkaar gemeen. Zo zijn alle auto’s van het Koreaanse merk van hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de auto’s, heeft u de garantie dat uw auto van dit merk vele jaren mee gaat. Zelfs als de occasion al enkele jaren oud is.

Uw auto inruilen bij Van der Linden auto’s

Heeft u slechts één auto nodig? Dan is het zonde om uw huidige auto te houden als u een tweedehands auto koopt in onze showroom. Om uw parkeerplaats vrij te maken voor uw occasion van Van der Linden auto’s, kunt u uw huidige voertuig inruilen. Uiteraard krijgt u hier een aantrekkelijke inruilwaarde voor terug. Hoe hoog deze inruilwaarde is, is afhankelijk van het merk van uw auto, de staat van het voertuig, het aantal kilometers op de teller en het bouwjaar. 

Bent u benieuwd welke inruilwaarde u terug krijgt voor uw auto? Dan neemt u het voertuig mee naar onze showroom, zodat wij de auto kunnen onderzoeken.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod occasions? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen en u kunt al onze occasions bekijken. Wilt u meer weten over ons aanbod occasions of het inruilen van uw auto bij Van der Linden auto’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!