• Contact

Honda occasion kopen

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen en bent u groot fan van het merk Honda? Dan kunt u een nieuwe auto van deze autofabrikant aanschaffen, maar kunt u ook een tweedehands auto aanschaffen. Van der Linden auto’s verkoopt tweedehands Honda’s van hoge kwaliteit. 
Bekijk onze occasions

Hoge kwaliteit occasions van een A-merk

Koopt u een nieuwe auto, dan wilt u hier uiteraard jaren gebruik van kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe auto inderdaad een lange levensduur heeft, verkopen wij enkel tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Deze auto’s zijn zorgvuldig nagekeken, hebben geen verborgen gebreken en zijn eventueel gerepareerd of verbeterd voor ze in onze showroom terecht kwamen. Koopt u een auto bij Van der Linden auto’s, dan doet u altijd een goede investering.

Een occasion kopen of leasen

U kunt uw tweedehands auto bij Van der Linden auto’s direct aanschaffen, maar het is ook mogelijk uw auto te leasen. Wilt u niet dat al uw spaargeld op gaat door de aanschaf van een auto? Dan sluit u een leaseovereenkomst af. Door een leasecontract af te sluiten, kunt u de kosten van uw auto iedere maand een beetje aflossen. Wel bent u direct de economische eigenaar van de auto.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom in Hoogeveen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u onze auto’s niet alleen zien, maar kunt u ze eventueel ook testen. Om alvast een voorproefje te krijgen van ons aanbod occasions, kijkt u op onze website. 

1
Scan de code Open in browser