• Contact

Goedkope occasion Meppel

Is uw auto aan vervanging toe? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om naar de dealer te gaan en een gloednieuwe auto aan te schaffen, maar dit kost u wel veel geld. Gaat u naar Van der Linden auto’s voor een hoogwaardige occasion, dan kunt u veel geld besparen op uw auto. En omdat wij enkel occasions van hoge kwaliteit verkopen, weet u zeker dat u een goede investering doet.

Een auto kopen bij Van der Linden auto’s: de voordelen

Het aanschaffen van een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van onze professionele dienstverlening, zijn de volgende:

  • Wij hebben een groot aanbod tweedehands auto’s, waardoor we voor iedereen een match kunnen vinden.
  • Wij keuren alle auto’s grondig voor deze in de showroom worden geplaatst of op de website worden gezet.
  • Wij helpen u graag de perfecte auto te vinden voor u en uw gezin. Met onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u de beste aankoopondersteuning bieden. 

Daar komt nog bij dat u uw oude auto bij ons kunt inruilen, zodat u korting kunt krijgen op uw occasion. Heeft u nog een auto in Meppel staan die u eigenlijk nooit gebruikt? Dan kunt u deze auto inruilen om uw parkeerplaats vrij te maken en bovendien korting te krijgen op uw goedkope tweedehands auto van Van der Linden auto’s.

Een goedkope auto kopen? Bezoek snel onze showroom

Wilt u een tweedehands auto van hoge kwaliteit kopen? Bezoek dan onze showroom en laat onze verkopers u helpen de beste wagen voor u en uw gezin te vinden. Vragen over onze auto's of over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op.

1
Scan de code Open in browser