Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope occasion Hoogeveen

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen, maar wilt u geen tienduizenden euro’s betalen voor een hoogwaardig voertuig? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want u kunt ook naar Van der Linden auto’s in Hoogeveen om een goedkope occasion aan te schaffen. Meer over het kopen van een tweedehands auto bij Van der Linden auto’s, leest u op deze pagina. 

Tweedehands auto’s van hoge kwaliteit

Door de grote populariteit van tweedehands auto’s, is het aanbod tweedehands voertuigen de afgelopen jaren flink gestegen. U kunt een hele goede aankoop doen door een occasion aan te schaffen, maar helaas zitten er ook veel rotte appels tussen in het aanbod. Denk hierbij aan auto’s met een teruggedraaide tellerstand, voertuigen met verborgen gebreken en auto’s die er simpelweg niet meer mooi uit zien of niet meer veilig rijden. Wilt u een tweedehands auto aanschaffen, maar wilt u wel een goede investering doen? Dan koopt u uw auto bij Van der Linden auto’s in Hoogeveen. 

Wij verkopen enkel tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Onze auto’s zijn uitgebreid gekeurd, hebben geen teruggedraaide tellerstanden, hebben geen verborgen gebreken en zien er bovendien top uit. Koopt u een tweedehands auto in onze showroom, dan lijkt het net of u een gloednieuwe auto aanschaft. 

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare dealer

Van der Linden auto’s is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van de beste occasions. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen van een hoogwaardige tweedehands auto, maar ook voor het beste aankoopadvies. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen u graag. U kunt ons benaderen voor vragen over ons aanbod, maar ook voor overige vragen over onze dienstverlening.

Bekijk onze occasions

 

Goedkope occasion Coevorden - Goedkope occasion Meppel - Goedkope occasion Hollandscheveld - Goedkope occasion Beilen - Goedkope occasion Emmen

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!