Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope occasion Hollandscheveld

Een auto moet veilig zijn, er goed uit zien, prettig rijden en voldoende comfort bieden voor de passagiers. Wilt u een hoogwaardige auto aanschaffen die aan al uw eisen en verwachtingen voldoet, maar wilt u hier niet al uw spaargeld aan uitgeven? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Linden auto’s. In onze showroom vindt u vele verschillende occasions, die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn en voor een aantrekkelijke prijs verkocht worden. 

Geld besparen met een occasion

Door een tweedehands auto aan te schaffen, kunt u veel geld besparen. Zelfs de beste occasions van het moment zijn vele malen goedkoper dan de gloednieuwe auto’s die uit de fabriek komen, zelfs als er nauwelijks in de tweedehands auto gereden is. Daar komt nog bij dat u bij Van der Linden auto’s de mogelijkheid heeft om uw oude auto in te ruilen. Afhankelijk van de waarde van de auto, krijgt u korting op uw occasion of mag u uw tweedehands auto uit de showroom zelfs zonder enige betaling meenemen. 

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een tweedehands auto? Breng dan een bezoek aan de showroom van Van der Linden auto’s in de buurt van Hollandscheveld en zoek de auto die het beste bij u past. Heeft u hier hulp bij nodig, dan kunnen onze klantvriendelijke medewerkers u uiteraard helpen.

Van der Linden auto’s: uw betrouwbare dealer voor occasions

Van der Linden auto’s verkoopt enkel hoogwaardige tweedehands auto’s, die uitgebreid getest zijn op eventuele gebreken, veiligheid en rijcomfort. Koopt u een auto bij deze betrouwbare dealer, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Meer weten over onze goedkope tweedehands auto’s? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze occasions

 

Goedkope occasion Hoogeveen - Goedkope occasion Meppel - Goedkope occasion Assen - Goedkope occasion Beilen - Goedkope occasion Emmen - Goedkope occasion Coevorden

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!