• Contact

Goedkope occasion Coevorden

Steeds meer mensen kiezen ervoor geen gloednieuwe auto aan te schaffen, maar hun geld te steken in een hoogwaardige occasion. Geen tweedehands auto die op Marktplaats gekocht wordt bij een onbetrouwbare particulier, maar een auto die door een betrouwbare aanbieder van occasions wordt verkocht. Van der Linden auto’s heeft een groot aanbod occasions, die u voor een aantrekkelijke prijs aan kunt schaffen. 

Nog meer geld besparen? Ruil uw auto in

Natuurlijk wilt u het liefst zo min mogelijk betalen voor de perfecte auto. Om dit mogelijk te maken hanteren wij niet alleen aantrekkelijke prijzen voor onze tweedehands auto’s, maar bieden we u ook de mogelijkheid aan om uw oude auto in te ruilen. 

 

Heeft u nog een auto staan in Coevorden? Neem deze auto dan mee naar onze showroom. Na een korte berekening, krijgt u te horen wat wij voor deze auto willen bieden. U kunt dit bedrag gebruiken om korting te krijgen op een goedkope auto uit ons aanbod, maar u kunt de wagen ook volledig inruilen. Dit betekent dat u een andere auto mee naar huis krijgt, zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Ook als u een oude, versleten auto heeft met vele kilometers op de teller, kunt u deze auto gewoon bij ons inruilen. 

Van der Linden auto’s: occasions van hoge kwaliteit

Wij verkopen enkel tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Investeert u in een auto uit ons aanbod, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan zeker onze showroom in de buurt van Coevorden. Meer weten over onze auto’s, het inruilen van uw auto of de prijzen die wij hanteren? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen direct kunnen beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser