Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Goedkope occasion Beilen

Wilt u een veilige, hoogwaardige en mooie auto aanschaffen, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan raden wij u aan om uw spaargeld in een occasion te investeren. Door een tweedehands auto te kopen, haalt u een mooi voertuig in huis zonder hier te veel voor te betalen. Van der Linden auto’s helpt u graag om de perfecte auto voor u en uw gezin te vinden. 

Bespaar duizenden euro’s met een goedkope occasion 

Van der Linden auto’s begrijpt dat niet iedereen tienduizenden euro’s aan een goede auto wil en kan uitgeven. Daarom vindt u in ons aanbod geen dure auto’s, maar enkel tweedehands wagens van hoge kwaliteit en met een aantrekkelijk prijskaartje. Bij Van der Linden auto’s weet u zeker dat u een veilige, betrouwbare, hoogwaardige en volledig gekeurde auto aanschaft, maar hoeft u hier niet al uw spaargeld in te investeren. Zo houdt u meer geld over voor andere dingen, bijvoorbeeld leuke uitjes met uw gezin. 

Door ons grote aanbod auto’s vindt u in onze showroom altijd wel een auto die bij u past. Bekijk ons aantal occasions en laat onze verkopers uw adviseren om de beste auto te vinden. 

Auto inruilen? Het is mogelijk bij Van der Linden auto’s

Heeft u nog een oude auto staan in Beilen en wilt u van dit voertuig af als u een nieuwe wagen mee naar huis neemt? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij helpen u niet alleen een tweedehands auto te vinden die bij u past, maar kunnen uw oude auto ook meteen overnemen. Niet voor niets, maar voor een aantrekkelijke inruilwaarde om uw tweedehands auto nog voordeliger te maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op

Bekijk onze occasions

 

Goedkope occasion Hoogeveen - Goedkope occasion Meppel - Goedkope occasion Assen - Goedkope occasion HollandscheveldGoedkope occasion Emmen - Goedkope occasion Coevorden

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!