• Contact

Goedkope occasion Assen

Wilt u geld besparen door een tweedehands auto aan te schaffen, maar wilt u uw auto wel bij een betrouwbare dealer kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Van der Linden auto’s, in de buurt van Assen. Van der Linden auto’s is een betrouwbare autodealer die gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten occasions. In ons aanbod vindt u geen auto’s met verborgen gebreken en teruggedraaide tellerstanden, maar vindt u tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. 

Occasions van alle grote automerken

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen, wensen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom streven wij ernaar om ons aanbod occasions zo groot en breed mogelijk te houden, zodat iedereen kan slagen in onze showroom. Wij verkopen auto’s van Volkswagen, maar u kunt ook bij ons terecht voor het aanschaffen van een tweedehands Audi, een mooie Volvo of een Seat. 

De beste manier om te achterhalen welke occasions wij op dit moment in ons aanbod hebben, is door een bezoek te brengen aan onze showroom. Wilt u onze auto’s eerst online bekijken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. De occasions in ons aanbod worden ook met een duidelijke foto op onze website geplaatst. 

Van der Linden auto’s: professioneel, betrouwbaar en behulpzaam

Van der Linden auto’s is al jaren een begrip in het noorden van het land. Wij bieden u professionele en betrouwbare dienstverlening, waarbij wij u als klant altijd optimaal proberen te helpen. Pas als u echt voor honderd procent tevreden bent met onze dienstverlening, zijn wij dit ook. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten over onze goedkope auto's? Neem dan contact met ons op en laat ons al uw vragen beantwoorden.

1
Scan de code Open in browser