Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ford occasion kopen Hoogeveen

Ford is een van de bekendste en populairste autofabrikanten uit Amerika. Bent u groot liefhebber van deze autofabrikant, maar vindt u de gloednieuwe auto’s van het merk iets te prijzig? Dan kunt u geld besparen door een occasion van uw favoriete merk te kopen bij Van der Linden auto’s. Een occasion ziet er zo goed als nieuw uit en gaat nog jaren mee, maar is wel veel goedkoper dan een nieuwe auto. 

Bekijk onze occasions

Ford_occasionEen groot aanbod Ford occasions

Wij hebben een groot aanbod occasions van diverse gerenommeerde autofabrikanten, waaronder ook het merk Ford. Van dit merk verkopen wij bijvoorbeeld de Grand C-Max, de B-Max, de Focus, de Fiesta en de Mondeo. Bekijk ons aanbod op onze website en u vindt vanzelf een auto die aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Occasions uit diverse bouwjaren

In onze showroom in Hoogeveen vindt u oudere occasions, maar ook auto’s met wat meer recente bouwjaren. Wilt u geld besparen door een wat oudere tweedehands auto te kopen, dan kunt u bij ons een auto uit het jaar 2009, 2010, 2011 of 2012 kopen. Wilt u dat uw tweedehands auto zo goed als nieuw is, dan koopt u een auto uit het jaar 2014, 2015 of 2016. En weet u niet zo goed welk bouwjaar u het beste aan kunt houden in uw zoektocht naar een auto? Dan geven wij u hier graag advies over.

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

U kunt ons aanbod occasions op de website bekijken, maar ook in onze showroom. Bent u in onze showroom, dan kunt u uw favoriete auto’s direct testen. Wilt u meer weten over Van der Linden auto’s, voor u naar onze showroom komt? Dan beantwoorden wij uw vragen graag. Neem gerust contact met ons op.

 

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!