• Contact

Ford occasion kopen

Is uw auto echt aan vervanging toe, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan een nieuw exemplaar? Dan kunt u ervoor kiezen een occasion te kopen. Door een tweedehands auto te kopen, bespaart u veel geld. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen verkoopt tweedehands auto’s van gerenommeerde automerken, waaronder Ford. 
Bekijk onze occasions

Een tweedehands auto van hoge kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw auto en hier bovendien vele jaren plezier van heeft. Daarom verkopen wij enkel tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Koopt u een Ford occasion uit onze showroom, dan weet u zeker dat de tellerstand van de auto klopt, het voertuig geen verborgen gebreken heeft en de auto goed nagekeken is door professionele monteurs. Zo doet u een investering waar u jaren plezier van heeft.

Geld besparen? Ruil uw auto in

Wilt u geld besparen bij het aanschaffen van uw tweedehands auto? Dan kunt u uw huidige voertuig inruilen bij het tekenen van het koopcontract. Voor het inruilen van uw huidige voertuig, krijgt u een aantrekkelijke inruilwaarde. Deze inruilwaarde kunt u van de kosten van uw tweedehands auto uit onze showroom halen. Zo bent u nog goedkoper uit.

Een proefrit maken bij Van der Linden auto’s

U kunt ons complete aanbod tweedehands auto’s in onze showroom in Hoogeveen bekijken, maar ons aanbod wordt ook op de website getoond. Heeft u de tweedehands auto’s op onze website bekeken en een voertuig gevonden dat u in het echt wil zien? Kom dan naar onze showroom en maak direct een proefrit in deze auto. 

1
Scan de code Open in browser