Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Ford occasion kopen

Is uw auto echt aan vervanging toe, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan een nieuw exemplaar? Dan kunt u ervoor kiezen een occasion te kopen. Door een tweedehands auto te kopen, bespaart u veel geld. Van der Linden auto’s uit Hoogeveen verkoopt tweedehands auto’s van gerenommeerde automerken, waaronder Ford. 

Bekijk onze occasions

ford-occasion-van-der-lindenEen tweedehands auto van hoge kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw auto en hier bovendien vele jaren plezier van heeft. Daarom verkopen wij enkel tweedehands auto’s van hoge kwaliteit. Koopt u een Ford occasion uit onze showroom, dan weet u zeker dat de tellerstand van de auto klopt, het voertuig geen verborgen gebreken heeft en de auto goed nagekeken is door professionele monteurs. Zo doet u een investering waar u jaren plezier van heeft.

Geld besparen? Ruil uw auto in

Wilt u geld besparen bij het aanschaffen van uw tweedehands auto? Dan kunt u uw huidige voertuig inruilen bij het tekenen van het koopcontract. Voor het inruilen van uw huidige voertuig, krijgt u een aantrekkelijke inruilwaarde. Deze inruilwaarde kunt u van de kosten van uw tweedehands auto uit onze showroom halen. Zo bent u nog goedkoper uit. 

Een proefrit maken bij Van der Linden auto’s

U kunt ons complete aanbod tweedehands auto’s in onze showroom in Hoogeveen bekijken, maar ons aanbod wordt ook op de website getoond. Heeft u de tweedehands auto’s op onze website bekeken en een voertuig gevonden dat u in het echt wil zien? Kom dan naar onze showroom en maak direct een proefrit in deze auto. 

Meer weten over een auto op onze website, het inruilen van uw huidige voertuig of onze kwaliteitsgarantie? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!