• Contact

Fiat occasion kopen Hoogeveen

De auto’s van het merk Fiat zijn van hoge kwaliteit, rijden comfortabel en gaan lang mee. Wilt u graag een auto van deze fabrikant rijden, maar vindt u de nieuwe auto’s te duur? Dan helpen wij u graag een tweedehands auto te vinden die helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. In de showroom van Van der Linden auto’s kan iedereen slagen: welke eisen, welke verwachtingen en welk budget u ook heeft.

Bekijk onze occasions

Ons actuele aanbod Fiat occasions

In onze showroom in Hoogeveen vindt u meerdere hoogwaardige occasions van het merk Fiat. Denk hierbij aan de 500, maar ook aan de 500 Lounge en de Croma Corporate Premium. U kiest zelf welk model u aan wil schaffen. 

Ook verkopen wij auto’s uit diverse bouwjaren. Zo kunt u een oudere occasion kopen uit het jaar 2008, maar ook een nieuw model uit het jaar 2015. Hoe ouder de auto, hoe goedkoper het voertuig. Koopt u een wat nieuwere tweedehands auto, dan heeft u hier logischerwijs wel iets langer plezier van. Wij geven u graag aankoopadvies, mocht u twijfelen tussen twee occasions in ons aanbod.

Korting op uw aankoop? Ruil uw auto gewoon in

Heeft u eenmaal een auto gevonden in onze showroom in Hoogeveen, dan kunt u ervoor kiezen uw huidige voertuig bij ons achter te laten. Zo maakt u niet alleen plek voor uw nieuwe auto, maar kunt u bovendien korting krijgen op uw aankoop. Voor uw oude auto krijgt u namelijk altijd een bepaald bedrag aan inruilwaarde terug. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur van uw occasion.

 

1
Scan de code Open in browser