Pagina wordt geladen ...
Volg ons op facebook
Bekijk occasions
  • Scherp inkoopbeleid
  • Groothandelsprijzen
  • Hoge klanttevredenheid

bovag RDW erkend Nationale Auto Pas

"Zeer goed, Jan Schulten heeft ons goed begeleid en een mooie auto afgeleverd!"

Fiat occasion kopen Hoogeveen

De auto’s van het merk Fiat zijn van hoge kwaliteit, rijden comfortabel en gaan lang mee. Wilt u graag een auto van deze fabrikant rijden, maar vindt u de nieuwe auto’s te duur? Dan helpen wij u graag een tweedehands auto te vinden die helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. In de showroom van Van der Linden auto’s kan iedereen slagen: welke eisen, welke verwachtingen en welk budget u ook heeft.

Bekijk onze occasions

Fiat_occasionOns actuele aanbod Fiat occasions

In onze showroom in Hoogeveen vindt u meerdere hoogwaardige occasions van het merk Fiat. Denk hierbij aan de 500, maar ook aan de 500 Lounge en de Croma Corporate Premium. U kiest zelf welk model u aan wil schaffen. 

Ook verkopen wij auto’s uit diverse bouwjaren. Zo kunt u een oudere occasion kopen uit het jaar 2008, maar ook een nieuw model uit het jaar 2015. Hoe ouder de auto, hoe goedkoper het voertuig. Koopt u een wat nieuwere tweedehands auto, dan heeft u hier logischerwijs wel iets langer plezier van. Wij geven u graag aankoopadvies, mocht u twijfelen tussen twee occasions in ons aanbod.

Korting op uw aankoop? Ruil uw auto gewoon in

Heeft u eenmaal een auto gevonden in onze showroom in Hoogeveen, dan kunt u ervoor kiezen uw huidige voertuig bij ons achter te laten. Zo maakt u niet alleen plek voor uw nieuwe auto, maar kunt u bovendien korting krijgen op uw aankoop. Voor uw oude auto krijgt u namelijk altijd een bepaald bedrag aan inruilwaarde terug. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur van uw occasion.

Wilt u meer weten over het inruilen van uw oude auto of heeft u een andere vraag aan van der Linden auto’s? Dan staan wij voor u klaar.

Niet de occasion gevonden die u zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met uw zoektocht!